kiremko Demo

QBTEC

qbtec
qbtec

Naast de frituurinstallaties van Kiremko produceert QBTEC een aantal andere merken kook- en frituurapparatuur. Ook voor deze merken geldt: maatwerk is standaard. Wij werken voortdurend aan de verdere verbetering en innovatie van onze producten.

Ga voor meer informatie over ons bedrijf naar www.qbtec.nl

Perfecta

perfecta
perfecta

Perfecta is het merk van QBTEC met de langste historie. De frituurinstallaties van Perfecta zijn dan ook een vertrouwd gezicht in vele Nederlandse horecagelegenheden. Perfecta bestaat inmiddels 70 jaar en viert dit met een nieuw model: de Retro. Deze bakwand heeft een opvallende vormgeving en is verkrijgbaar met de allerlaatste innovaties, zoals een HR-friteuse en automatische vetfiltrering.

Ga voor meer informatie naar www.perfecta.nl.

Qook

qook
qook

De prachtig vormgegeven horeca-apparatuur van Qook! is een lust voor het oog. De Qook! fornuizen zijn behalve mooi ook zeer gebruiksvriendelijk. Zo worden alle elementen volledig naadloos geïntegreerd, waardoor de fornuizen gemakkelijk zijn te reinigen. De Qook!-producten voldoen aan alle eisen van de moderne horecaondernemer.

Wilt u ook koken in stijl? Ga voor meer informatie naar www.qook.nu.

Smitto

smitto
smitto

Denkt u aan gebakken vis, dan denkt u aan Smitto. De visbakovens van Smitto zijn bijzonder populair in plaatsen als Spakenburg en Volendam, waar meer dan 80% van de ondernemers werkt met een Smitto visbakoven. Met andere woorden: de echte visliefhebber kiest voor Smitto. Ook de visbakovens van Smitto worden volledig op maat voor u gebouwd.

Met een Smitto oven zit u gebakken! Ga voor meer informatie naar www.smitto.nl.

Adieu

adieu
adieu

De bakplaten van Adieu bestaan uit massief, speciaal bewerkt gietijzer zonder antikleeflaag. Deze bakplaten zijn uniek, omdat u hierop gerechten kunt bereiden zonder – of met zeer weinig – vetstoffen. En dat zonder kleven, aanbranden of smaakoverdracht. Ook het grillen van producten is mogelijk. U kunt zelfs met pannen koken op een bakplaat van Adieu!

Ga voor meer informatie over de bakplaten van Adieu naar www.adieu.kitchen.

Hifri

hifri
hifri

Frituren zonder vet? HiFri® maakt het mogelijk. Met het merk HiFri® voldoet QBTEC aan de vraag naar gezondere frituuroplossingen. De ovens van HiFri® werken met hete lucht en stoom. Er komt geen druppeltje vet aan te pas. En toch zijn de snacks die u bereidt met de HiFri net zo krokant en lekker als traditioneel bereide snacks.

Meer weten over vetloos frituren? Ga voor meer informatie naar www.hifri.com.