kiremko Demo
transfer-industriele-frituur

Transfer

Wanneer u grote hoeveelheden in korte tijd moet frituren, is de Transfer een uitkomst. Dit innovatieve hef- en stortsysteem is ideaal voor drukbezochte horecagelegenheden. Het Transfersysteem wordt met succes gebruikt in attractieparken, personeelskantines en andere grootkeukens. Werkt u graag met verse friet? De Transfer is de ideale friteuse voor het voor- en afbakken van uw verse friet. De Transfer is als optie beschikbaar voor elke Kiremko-bakwand die is uitgerust met een HR-friteuse.

Mag het een onsje meer zijn?

Met het Transfersysteem hoeven uw klanten nooit lang te wachten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een afbakcapaciteit van meer dan 10 kilo per lading? De grote frituurmanden zijn voorzien van een hefmechanisme, een lamellenbodem en transportrails. Het uitstorten is kinderwerk: hef de mand, schuif de mand boven de gastronormbak en open de bodem. Dankzij de HR-friteuse is het vet nog op temperatuur en kunt u direct de volgende lading afbakken.

Transfer & HR: snel en voordelig

Met het Transfersysteem profiteert u optimaal van uw keuze voor een HR-friteuse. Met een gecertificeerd rendement van 94% – het hoogste ter wereld – zijn de afbaktijden korter, terwijl het vet constant op temperatuur blijft. Dankzij de Transfer is een capaciteit van 100 kilo frites per uur haalbaar!

Dankzij de aanmerkelijke besparing op tijd, energie en vet is het Transfersysteem een meer dan interessante investering. Onze adviseurs rekenen u graag voor wat een Transfer kan betekenen voor uw bedrijfsresultaat. Neem voor meer informatie contact op.

Waarom Kiremko?

Kiremko is bijna 50 jaar geleden opgericht door twee horecaondernemers. Het horecavak ligt ons na aan het hart. Dat ziet u direct als u onze showroom binnenloopt. Wij bouwen frituurinstallaties van topkwaliteit, waarbij de nadruk ligt op maatwerk, innovatie en service. Onze bakwanden worden volledig op maat gebouwd. Onze adviseurs werken nauw met u samen om zo te komen tot de beste frituuroplossing voor uw specifieke situatie.

Wij nodigen u van harte uit om het Transfersysteem zelf eens te ervaren in onze showroom. Hier kunt u ook proefbakken op de verschillende modellen bakwanden. Als u eenmaal op een Kiremko hebt gewerkt, begrijpt u waarom wij de marktleider zijn in de Benelux en Groot-Brittannië.

Allegro

bakwand-alegro

De Allegro: garant voor jarenlang bakplezier.

Lees meer

Bolero

bakwand-bolero

De Bolero: een sieraad voor uw keuken.

Lees meer

Fado

bakwand-fado

De Fado: een bescheiden krachtpatser.

Lees meer

Prego

bakwand-prego

De Prego: hightech frituren in stijl.

Lees meer

Fish & Chips

fish-en-chips

De Fish & Chips-lijn: een frisse kijk op frituren.

Lees meer