kiremko Demo
bakwand-sonado

Sonado: klaar voor de toekomst

De Sonado is een geavanceerde, eigentijdse frituurinstallatie. Kijk maar eens naar de naadloze afwerking, het roestvrijstalen display en de afgeschuinde panelen. Dankzij de vele technologische innovaties, het strakke design en de grote betrouwbaarheid is de Sonado de keuze voor moderne horecaondernemers.

Een nieuwe standaard

Zodra u aan de slag gaat op een Sonado, merkt u: dit is niet zomaar een bakwand. De Sonado zet de nieuwe standaard voor professioneel frituren. Met onder meer een digitaal aangestuurd vetfiltreersysteem (standaard), de optionele TopCool bovenkoeling en een geïntegreerde sierlijst met LED-verlichting is de Sonado helemaal klaar voor de toekomst. En dan hebben we de vele opties nog niet eens genoemd.

Wij maken uw Sonado op maat

Elke keuken is uniek. Dat geldt ook voor de bakwanden van Kiremko. De Sonado wordt dan ook volledig op maat gemaakt. Onze adviseurs bespreken de mogelijkheden met u en ontwerpen samen met u de beste Sonado voor uw keuken. Het eindresultaat is een unieke frituurinstallatie die optimaal is afgestemd op uw specifieke situatie.

Uiteraard kunnen wij uw Sonado ook uitrusten met de unieke HR-friteuse, die een rendement van maar liefst 94% realiseert. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden van de Sonado. Neem voor meer informatie contact op met een van onze adviseurs.

Ga voor een overzicht van de beschikbare opties naar Accessoires en opties.

Gegarandeerd bedrijfszeker

De bakwanden van Kiremko worden gebouwd voor een lang operationeel leven. Dat ziet u direct als u kijkt naar de degelijke afwerking van de Sonado. Maar wij gaan verder dan het bouwen van kwaliteitsovens. Met onze betrouwbare onderhouds- en reparatieservice (24 uur per dag, 7 dagen per week!) zorgen wij ervoor dat uw zaak nooit stil komt te staan.

Allegro

bakwand-alegro

De Allegro: garant voor jarenlang bakplezier.

Lees meer

Bolero

bakwand-bolero

De Bolero: een sieraad voor uw keuken.

Lees meer

Fish & Chips

fish-en-chips

De Fish & Chips-lijn: een frisse kijk op frituren.

Lees meer

Fado

bakwand-fado

De Fado: een bescheiden krachtpatser.

Lees meer

Prego

bakwand-prego

De Prego: hightech frituren in stijl.

Lees meer

Transfer

transfer

Transfer & HR: snel en voordelig

Lees meer