kiremko Demo
bakwand-prego

Prego: de hightech professionele keukeninrichting

Het eerste dat opvalt aan de Prego zijn de heldere lijnen en de mooie afwerking. Deze bakwand heeft een stoer en robuust uiterlijk en past in iedere moderne horecakeuken. Ook de techniek van de Prego voldoet aan alle eisen van de hedendaagse horecaondernemer. De Prego beschikt bijvoorbeeld standaard over een digitaal vetfiltreringssysteem. Met de vele uitbreidingsopties kunt u de Prego geheel naar eigen wens samenstellen.

Frituren in stijl

De deuren van de Prego lopen aan de onderkant schuin terug. Een stijlvol detail dat bijdraagt aan het stoere en robuuste uiterlijk. Deze hightech frituurinstallatie heeft echt een luxe uitstraling, die nog eens wordt versterkt door de sierstrip met optionele LED-verlichting in de frontplaat. De Prego is een innovatief hoogstandje en laat dat zien met onder meer een prachtig roestvrijstalen display en strak vormgegeven disposable-houders.

Uw eigen unieke Prego

Elke bakwand van Kiremko wordt helemaal aangepast aan uw eisen en wensen. Zo ook de Prego. Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw ideale frituurinstallatie. Alle componenten worden naadloos ingebouwd. Uiteraard kan de Prego ook worden uitgerust met de fameuze HR-friteuse van Kiremko.

Ga voor een overzicht van de beschikbare opties naar Accessoires en opties.

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden voor de Prego. Neem nu contact op om een afspraak te maken.

De beste service

Met een Kiremko-bakwand in uw zaak profiteert u ook van de ongeëvenaarde kwaliteitsservice van Kiremko. Wij weten hoe belangrijk het is dat uw zaak nooit stil komt te staan. Onze monteurs en onderhoudsmedewerkers staan dan ook dag en nacht voor u klaar, om ervoor te zorgen dat uw frituurinstallatie naar behoren werkt. Dag in, dag uit.

Allegro

bakwand-alegro

De Allegro: garant voor jarenlang bakplezier.

Lees meer

Bolero

bakwand-bolero

De Bolero: een sieraad voor uw keuken.

Lees meer

Fado

bakwand-fado

De Fado: een bescheiden krachtpatser.

Lees meer

Transfer

transfer

Transfer & HR: snel en voordelig

Lees meer

Fish & Chips

fish-en-chips

De Fish & Chips-lijn: een frisse kijk op frituren.

Lees meer