kiremko Demo
bakwand-fish-en-chips

Fish & Chips: een frisse kijk op frituren

De Fish & Chips-lijn van Kiremko is zeer populair in Groot-Brittannië, maar wint ook snel terrein in de Benelux. Het grootste verschil met onze andere modellen? In een Fish & Chips-opstelling bakt u met het gezicht naar de klant toe. Aan een traditionele ‘Hollandse’ bakwand staat u meestal met de rug naar de klant. Veel Nederlandse horecaondernemers ervaren de Britse opstelling als een prettige vernieuwing – het is immers veel gemakkelijker om uw klanten te woord te staan tijdens het werk.

100% Kiremko

De afwijkende opstelling van de Fish & Chips-lijn met het gezicht naar de klant is het enige verschil met onze traditionele modellen. Deze frituurinstallaties maken gebruik van dezelfde hoogstaande Kiremko-technologie, zoals het digitaal aangestuurde oliefiltreersysteem en de zeer efficiënte HR-friteuse. Ook onze Fish & Chips-modellen worden volledig op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen. U kunt hierbij kiezen uit vele opties.

Counter

In de Counter-opstelling fungeert de bakwand ook als toonbank. Met het ruimtebesparende warmtekabinet boven de frituurinstallatie kunt u de bereide producten tonen aan uw klanten. Ideaal als u de wachttijd voor uw klanten zo kort mogelijk wilt houden.

Island

Met de Island-opstelling creëert u een ‘bakeiland’ in uw zaak. Deze opstelling kan van alle kanten worden benaderd door uw klanten en is daardoor zeer effectief voor drukbezochte eetgelegenheden.

Andere opstellingen

Veel ondernemers kiezen voor een frituurinstallatie met een L-vormige indeling. In deze indeling kunt u aan twee zijden klanten te woord staan, waardoor u meer klanten tegelijkertijd kunt bedienen. Uiteraard behoort ook de klassieke ‘Wall’-opstelling tot de mogelijkheden.

Opties voor de Fish & Chips

U kunt uw Fish & Chips-installatie volledig naar eigen wens samenstellen. Denk bijvoorbeeld eens aan de elegante TopCool bovenkoeling, waarin uw producten direct onder handbereik liggen. Of wat dacht u van een HR-friteuse in combinatie met ons innovatieve Transfer-systeem? Een combinatie waarmee u in één keer beschikt over een enorme afbakcapaciteit.

Ga voor een overzicht van de beschikbare opties naar Accessoires en opties.

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de Fish & Chips-lijn. Neem contact op voor meer informatie.

Allegro

bakwand-alegro

De Allegro: garant voor jarenlang bakplezier.

Lees meer

Bolero

bakwand-bolero

De Bolero: een sieraad voor uw keuken.

Lees meer

Fado

bakwand-fado

De Fado: een bescheiden krachtpatser.

Lees meer

Prego

bakwand-prego

De Prego: hightech frituren in stijl.

Lees meer

Transfer

transfer

Transfer & HR: snel en voordelig

Lees meer