kiremko Demo
fado-bakwand

De Fado: een bescheiden krachtpatser

De Fado heeft een enorme afbakcapaciteit: tot wel 70 kilo friet per uur – dat is bijna 300 porties! Toch zijn de afmetingen van deze HR-friteuse zeer compact. Bovendien heeft de Fado een zeer laag energie- en vetverbruik. Dankzij de computergestuurde Kireheat-warmtewisselaars komt het vet zeer snel op temperatuur. En het blijft op temperatuur, ook als u grote hoeveelheden friet achter elkaar bakt.

Specialist op de kleine ruimte

Een Fado past altijd. Ook als uw keuken wat minder ruim bemeten is. In de standaarduitvoering is de Fado al zeer geschikt voor het zware werk. Of het nu gaat om een grote bedrijfskantine of een druk bezocht wegrestaurant, de Fado kan het aan. De Fado kan echter net als de grotere Kiremko-bakwanden volledig worden aangepast aan uw specificaties. En dan blijkt dat de Fado eigenlijk helemaal niet onderdoet voor zijn grote broers. De Fado wordt dan ook vaak ingezet als kant-en-klare stand-alone frituuroplossing.

Groot in opties

Alle frituurinstallaties van Kiremko worden op maat gemaakt, ook de Fado. Dat betekent dat u deze compacte friteuse desgewenst zelfs kunt uitbreiden tot een complete bakwand. Een interessante optie voor de Fado is het innovatieve Transfer-systeem, waarmee u in korte tijd grote hoeveelheden friet kunt bakken.

Ga voor een overzicht van de beschikbare opties naar Accessoires en opties.

HR: de grote kracht van de Fado

De Fado is voorzien van de innovatieve Kireheat-technologie. Met behulp van zeer efficiënte warmtewisselaars bereikt deze friteuse daardoor een gecertificeerd rendement van maar liefst 94%. Dit is het hoogste gecertificeerde rendement ter wereld.

De Fado verbruikt beduidend minder gas (tot wel 50% minder) en vet dan een conventionele friteuse. En dat merkt u al heel snel in uw portemonnee. Wij rekenen u dan ook graag voor welke voordelen u kunt behalen met een HR-friteuse van Kiremko. Neem voor meer informatie contact op met een van onze adviseurs.

Allegro

bakwand-alegro

De Allegro: garant voor jarenlang bakplezier.

Lees meer

Bolero

bakwand-bolero

De Bolero: een sieraad voor uw keuken.

Lees meer

Prego

bakwand-prego

De Prego: hightech frituren in stijl.

Lees meer

Transfer

transfer

Transfer & HR: snel en voordelig

Lees meer

Fish & Chips

fish-en-chips

De Fish & Chips-lijn: een frisse kijk op frituren.

Lees meer