kiremko Demo
bakwand-bolero

De Bolero: een sieraad voor uw horecakeuken

De Bolero is misschien wel de bekendste bakwand van Kiremko – en dat is niet zo vreemd. Dankzij het unieke design met de elegante rondingen trekt de Bolero direct de aandacht in uw zaak. Een effect dat nog eens versterkt wordt door de optionele ingebouwde gekleurde tl-verlichting. De Bolero wordt, net als alle Kiremko-modellen, op maat voor u gebouwd. De Bolero is echt een sieraad voor uw keuken.

Harmonie tussen vorm en functie

De Bolero combineert een stijlvolle vormgeving met groot gebruiksgemak en innovatieve technologie. De geïntegreerde afzuiging is direct boven het werkblad geplaatst, zodat geuruitstoot tot het verleden behoort. Het roestvrijstalen digitale bedieningspaneel geeft direct toegang tot alle belangrijke functies, zoals het automatisch aangestuurde vetfiltreringssysteem. De afbakcapaciteit van de Bolero is indrukwekkend, zeker als u deze bakwand laat uitrusten met de extreem efficiënte HR-friteuse van Kiremko.

Stel uw eigen Bolero samen

U kunt de Bolero helemaal naar uw eigen smaak indelen. Zo kunt u voor de energievoorziening kiezen tussen gas en elektrisch. Kiest u voor gas, dan is de HR-friteuse zeker het overwegen waard. De verschillende elementen worden uitgevoerd in roestvrij staal en sluiten perfect aan op de vormgeving van de Bolero. Alle componenten worden naadloos geïntegreerd in het werkblad – een groot voordeel bij het schoonmaken.

Ga voor een overzicht van de beschikbare opties naar ACCESSOIRES EN OPTIES.

Proefbakken op de Bolero?

Bij de keuze voor een nieuwe bakwand gaat u niet over één nacht ijs. Wij laten u graag ervaren hoe het is om te frituren in een Bolero. We nodigen u dan ook van harte uit om een kijkje te nemen in onze fabriek. In onze proefruimte kunt u naar hartenlust bakken op een Bolero. Neem contact op om een afspraak te maken.

Allegro

bakwand-alegro

De Allegro: garant voor jarenlang bakplezier.

Lees meer

Fish & Chips

fish-en-chips

De Fish & Chips-lijn: een frisse kijk op frituren.

Lees meer

Fado

bakwand-fado

De Fado: een bescheiden krachtpatser.

Lees meer

Prego

bakwand-prego

De Prego: hightech frituren in stijl.

Lees meer

Transfer

transfer

Transfer & HR: snel en voordelig

Lees meer