kiremko Demo
bakwand-alegro

De Allegro: garant voor jarenlang bakplezier

De Allegro bakwand combineert betrouwbaarheid en gebruiksgemak met een grote bakcapaciteit. Met de doordachte indeling en de vele opties is de Allegro een bakwand die past in iedere professionele keuken. Naast de conventionele uitvoering is de Allegro ook in een hoogrendement-versie beschikbaar.

Aandacht voor detail

Kiremko weet waar het om draait bij frituren en dat merkt u aan de kleinste details. Zo heeft de Allegro geen lastige naden en randen, waardoor hij eenvoudig is schoon te houden. De werkhoogte is uitstekend en de verschillende modules zijn altijd binnen handbereik. Deze bakwand wordt standaard voorzien van een geïntegreerd afzuigsysteem. De Allegro is uitgevoerd in krasbestendig roestvrij staal en kan worden uitgebreid met vele modules.

Uitbreidingsopties: aan u de keus

Net als al onze frituurinstallaties kunt u de Allegro volledig aanpassen naar uw persoonlijke wensen. De Allegro heeft bijvoorbeeld de unieke mogelijkheid voor het inbouwen van ronde ketels met een diameter van 38 of 45 centimeter.

Ga voor een overzicht van de beschikbare opties naar Accessoires en opties.

Het hoogste rendement ter wereld

De Allegro kan worden uitgerust met een hoogrendement-friteuse. Deze heeft een gecertificeerd rendement van maar liefst 94% – het hoogste ter wereld. Met innovatieve warmtewisselaars wordt het vet gelijkmatig en zeer snel op temperatuur gebracht. En het vet blijft op temperatuur, ook als u grote hoeveelheden voedsel achter elkaar bereidt.

Met een hoogrendement-friteuse in uw Allegro profiteert u van een merkbaar lager energiegebruik, een grotere afbakcapaciteit en een lager vetgebruik.

Bolero

bakwand-bolero

De Bolero: een sieraad voor uw keuken.

Lees meer

Fish & Chips

fish-en-chips

De Fish & Chips-lijn: een frisse kijk op frituren.

Lees meer

Fado

bakwand-fado

De Fado: een bescheiden krachtpatser.

Lees meer

Prego

bakwand-prego

De Prego: hightech frituren in stijl.

Lees meer

Transfer

transfer

Transfer & HR: snel en voordelig

Lees meer

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.