kiremko Demo

Accessoires en opties

Een frituurinstallatie van Kiremko wordt volledig op maat voor u gefabriceerd. Op deze pagina vindt u een overzicht van de beschikbare opties en accessoires. Alle elementen worden naadloos ingebouwd.

Onze adviseurs assisteren u graag bij de samenstelling van uw eigen unieke Kiremko-bakwand.

Automatische vetfiltrering

oill-efficiency-system

Automatische vetfiltrering

Met het innovatieve OES-systeem voor vetfiltrering van Kiremko krijgt uw frituurvet een beduidend langere standtijd. Ga voor meer informatie naar de pagina OES.

Bain Marie

bain-marie

Bain Marie

Bain-marie: de pindasaus of de gehaktballen in jus lekker op temperatuur houden in een bain-marie is eigenlijk niet weg te denken uit een bakwand. Kiremko levert de bain-marie volledig geintegreerd in het bovenblad in meerdere gastronorm afmetingen. Aan u de keuze.

Diamond bakplaat

diamond bakplaat

Diamond bakplaat

De diamond bakplaat is voorzien van individuele zones waardoor het mogelijk is de gewenste temperatuur per zone in te stellen. De diamond bakplaat is in verschillende afmetingen verkrijgbaar (40cm, 60cm en 80cm) en daarmee ook een verschillende hoeveelheid zones (respectievelijk 6 zones, 9 zones en 12 zones). U kunt zelf bepalen hoe het product het best tot zijn recht komt. Het is zelfs mogelijk de bakplaat in rustige periodes geheel uit te zetten omdat de opwarmtijd tot de werktemperatuur slechts twee minuten is, waar dit bij een traditionele bakplaat circa 25 minuten duurt. Dus door slim om te springen met de zones en het aan- en uitschakelen kan de besparing op energie uitlopen op meer dan 50%.

Disposablebalk

Disposablebalk

Disposablebalk

Disposablehouders: een prima uitvinding om het disposablemateriaal makkelijk te integreren in de routing die men gewend is. Het werken met een disposablehouder werkt snel en makkelijk. Daarnaast ziet het er opgeruimd en schoon uit. Het oog wil tenslotte ook wat.

Gaskomfoor

gaskomfoor

Gaskomfoor

Gaskomfoor: de vele verschillende soorten gerechten en daarbij behorende bereidingswijzen zorgen ervoor dat er ook vraag is naar kookoplossingen als het integreren van gaspitten in een bakwand. Gaskomfoor noemen we dat. Denk bijvoorbeeld aan de plaatsen waar men wokt, daar zijn gaspitten onmisbaar voor.

HR Friteuse

HR Friteuse

HR-friteuse

De friteuse met het hoogste gecertificeerde rendement ter wereld (94%). Ga voor meer informatie naar de pagina HR Friteuse.

Sausdispencer

sausdispencer

Sausdispencer

Sausdispensers: Volledig geïntegreerd en geautomatiseerd en wederom naadloos ingelast in het werkplateau voor het nodige schoonmaakgemak.

Sauspomp

sauspomp

Sauspomp

De handmatige pomp die op een gastronorm bakje voor in de bain-marie te zetten is. Makkelijk voor warme sauzen zoals pindasaus. Hij is makkelijk uit elkaar te halen en alle onderdelen kunnen door de vaatwasser. Het ziet er niet alleen netjes uit het werkt ook makkelijk. Alles lekker binnen handbereik.

Snacktang rekje

Snackrekje

Snacktang rekje

Een makkelijke opbergplek voor de snacktangen. Ze zijn altijd door iedereen terug te vinden omdat ze een vaste plek hebben. Het rekje kan in de vaatwasser dus super praktisch.

Transfer

transfer

Transfer

Met het Transfer-systeem kunt u grote hoeveelheden friet in korte tijd bakken. Het Transfer-systeem is een optie op bakwanden met een HR Friteuse. Ga voor meer informatie naar de pagina Transfer.

TopCool bovenkoeling

topcool

TopCool bovenkoeling

Met de fraai vormgegeven TopCool bovenkoeling hebt u uw producten altijd binnen handbereik.

Uitschepbak

Uitschepbak

Uitschepbak

Sinds kort loopt de achterzijde van de uitschepbak wat hoger door waardoor het nog makkelijker wordt de friet te scheppen en zo valt er geen friet meer achter op het randje. Hij is uitneembaar en geschikt voor de vaatwasser. De uitschepbak is ook te verkrijgen met verwarming, dan houdt hij de friet lekker warm wanneer je bezig bent met het verwerken van de bestelling.

Verlichting

verlichting

Verlichting

Geef de bakwand een eigenzinnige uitstraling door er licht of een verlichte logo aan toe te voegen. Denk daarbij aan een LED-verlichting strook in het frontpaneel van de Prego. Door de afstandbediening die u erbij geleverd krijgt kunt u deze iedere dag een andere kleur geven. U kunt er ook voor kiezen bijvoorbeeld uw logo te laten terugkomen in de bovenbalk. Een gekleurde plaat met daarachter verlichting zorgen voor een spectaculair effect.

En meer …

Omdat wij alles op maat produceren, zijn de mogelijkheden voor het samenstellen van uw eigen unieke bakwand vrijwel eindeloos. Staat uw gewenste optie er niet bij? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Wij denken graag samen met u na over een geschikte oplossing.