kiremko Demo
bakwanden

Professionele bakwanden voor de veeleisende ondernemer

De naam Kiremko staat voor topkwaliteit in frituren. Met een bakwand van Kiremko in uw zaak laat u zien dat u hart voor het vak hebt. Het beste bewijs? De overgrote meerderheid van de Nederlandse snackbars werkt met een Kiremko.

Onze stijlvol vormgegeven bakwanden zijn een sieraad voor uw zaak. Maar u ervaart de voordelen van een Kiremko pas echt wanneer u ermee aan de slag gaat. Dankzij de vele opties, het grote gebruiksgemak en het hoge rendement werkt echt u met plezier aan een bakwand van Kiremko.

Altijd een bakwand die past

Wij bouwen alle bakwanden op maat. Hebt u volop ruimte of zoekt u juist een compacte oplossing? Werkt u met gas of wilt u toch liever elektrisch frituren? Welke capaciteit hebt u nodig? Welke accessoires? Samen met u gaan onze vakmensen op zoek naar de beste frituuroplossing voor uw zaak.

Dag en nacht de beste service

Met een frituurinstallatie van Kiremko koopt u niet alleen de beste techniek en innovaties op het gebied van bakwanden. U profiteert ook van onze uitstekende onderhouds- en reparatieservice. Onze vakmensen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.


Frituren in stijl

De modellen van Kiremko bieden volop keus. Van de strakke lijnen van de Prego tot de elegante rondingen van de Bolero, Kiremko heeft altijd een bakwand die past in het interieur van uw zaak.

Allegro
Een betrouwbare en gebruiksvriendelijke frituurinstallatie die u nooit in de steek laat. De Allegro is befaamd vanwege de grote bakcapaciteit.

Bolero
Misschien wel de mooiste bakwand die er is. Het unieke design met de ronde vormen maakt van de Bolero een echte blikvanger in uw zaak.

Fado
De Fado is compact, maar dat geldt zeker niet voor zijn afbakcapaciteit. Deze krachtpatser bakt met gemak 60 tot 70 kilo friet in een uur. Een modulair concept dat altijd past in uw keuken.

Prego
Een stoere en robuuste bakwand die kan worden voorzien van vele extra’s. De strakke belijning van de Prego past in ieder modern horeca-interieur.

Fish & Chips
Deze visbakovens zijn in verschillende opstellingen verkrijgbaar, zoals Counter, Island en Wall. En – anders dan bij onze andere bakwanden – u bakt met het gezicht naar de klant.

Transfer
Met de Transfer-friteuse bakt u in korte tijd grote hoeveelheden friet. De Transfer is bijzonder geschikt voor personeelsrestauraties, pretparken en andere druk bezochte locaties. Werkt u met verse friet? De Transfer is een eenvoudige, snel inzetbare oplossing voor het voor- en afbakken van uw verse friet. Ook verkrijgbaar als inbouwoptie voor de andere Kiremko-modellen.