kiremko Demo

WORLD LEADING
IN FRYING


Demo

WORLDLEADING

 

Innovatieve frituuroplossingen voor elke keuken. Duurzaam en zuinig, volledig op maat.


Lees meer
Demo

SERVICE

 

Met de ongeëvenaarde service van Kiremko is de continuïteit van uw bedrijf gegarandeerd.


Lees meer
Demo

KIES UW MODEL

 

Allegro, Bolero, Fado … Welk model frituurinstallatie u ook kiest, u kiest voor topkwaliteit.


Lees meer

Demo

KIREMKO. THE WORLD LEADING
FRYING COMPANY

Marktleider in innovatieve professionele frituurinstallaties en bakwanden sinds 1966.

Van de marktleider in frituurinstallaties
mag u het beste verwachten

Zoekt u een nieuwe frituurinstallatie of bakwand voor uw bedrijf of vereniging? Dan let u uiteraard op prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid. Kiest u voor Kiremko, dan kiest u voor de beste oplossing. Kiremko is al een halve eeuw de marktleider in Europa. Onze frituurinstallaties voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zijn energiezuinig en verbruiken weinig frituurolie.

Stijlvol, gebruiksvriendelijk en innovatief

Een frituurinstallatie van Kiremko is dankzij het stijlvolle design een echte blikvanger in uw zaak. Onze installaties zijn bovendien zeer gebruiksvriendelijk. De roestvrijstalen werkoppervlakken en panelen hebben bijvoorbeeld geen naden. Schoonhouden is dus heel eenvoudig.

Wij werken doorlopend aan de verbetering en innovatie van onze producten. Dat merkt u direct als u met een frituurinstallatie van Kiremko werkt. Dankzij slim gebruik van warmtewisselaars is het energieverbruik veel lager. Het frituurvet wordt snel en gelijkmatig verhit. En het blijft heet, zodat u profiteert van een hoge bakcapaciteit. Het oliefiltreersysteem OES (Oil Efficiency System) zorgt ervoor dat u de olie veel minder vaak hoeft te vervangen. In de praktijk bespaart u tot wel 50% op het verbruik van olie.

Maatwerk is standaard

Elke keuken is anders. Wij leveren daarom altijd maatwerk. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw keuken. Van snackbar tot strandtent, van sportkantine tot bedrijfsrestaurant, Kiremko biedt u een passende oplossing.

Ongeëvenaarde service

Kiremko is opgericht in 1965. In 1972 namen Gijs en Marijke Okkerman, cafetaria-eigenaars met een behoefte aan betere bakwanden, het bedrijf over. Een paar jaar later ging ook broer Marcel Okkerman voor Kiremko aan de slag als technisch innovator. Dankzij onze horeca-achtergrond weten wij als geen ander hoe belangrijk een goed functionerende frituuroven voor u is. Wij bieden daarom een uitstekende onderhouds- en reparatieservice, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zodat u uw klanten nooit teleur hoeft te stellen.

Facts & figures

 

Elektrische Ketels

25% energie besparing door elektrische ketels met modulerend vermogen.

 

Hoog rendement

Kiremko heeft het hoogste gecertificeerde rendement op de HR ketels.

 

Winnaars

62% van de winnaars van de cafetaria top 100 van 2017 is Kiremko gebruiker.

 

Maatwerk

Onze frituurovens stelt u 100% naar eigen idee in