Er komt een gloednieuwe website aan!

Zoals een chef eens in de zoveel tijd zijn menukaart omgooit, zijn wij als Kiremko momenteel druk bezig om ons merk nóg beter neer te zetten. Onze innovatieve bakwanden verdienen dit! Binnen enkele weken kun je het resultaat hier bekijken, want dan kun op je de website letterlijk een reis maken door de wereld van Kiremko.

De bakwanden van Kiremko komen overal: je ziet ze in de beste cafetaria’s en op de grootste festivals. Maar waar ze ook staan en hoeveel ze ook moeten bakken; de kwaliteit is altijd hetzelfde. Vanuit onze thuisbasis in Nederland maken we met ervaren vakmensen een product van wereldklasse.

Ontwikkelen zit in ons DNA.

De innovaties en productvernieuwingen binnen Kiremko zijn al meer dan een halve eeuw toonaangevend in Europa. Een reputatie waar we trots op zijn. Met een team van ervaren engineers werken we, op basis van nieuwe technologieën én klantwensen, dagelijks aan verbeteringen binnen onze productrange.

Van Tomorrowland tot Piet’s Frietzaak: wij bedenken de beste frituuroplossing op maat.

Elke horecakeuken is anders. Wij leveren daarom altijd maatwerk en zoeken samen met de klant naar de beste oplossing. Daarbij is geen uitdaging voor ons te gek. Van grote festivals tot kleinere cafetaria’s: de bakwanden van Kiremko kunnen het aan. 

Tailor made solutions.

Kies het model dat past bij jouw wensen. Customize het model zoals je wil, door de componenten toe te voegen die jij nodig hebt.

Kiremko is een merk van QBTEC.

QBTEC is producent van drie A-merk frituurinstallaties (Perfecta, Smitto en Kiremko), produceert kookapparatuur voor het merk Qook! en units voor het merk HiFri, bekend om het frituren zonder vet.
Een grote diversiteit aan expertise verzameld onder één dak.

Hoogwaardig afgewerkte installaties voorzien van de nieuwste technieken en het beste design: die moeten wel bij QBTEC gemaakt zijn.

Nog even geduld...

Over enkele weken lanceren wij onze nieuwe online experience. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de lancering? Laat dan onderaan de pagina jouw gegevens achter. Ondertussen kun je natuurlijk gewoon bij ons terecht voor al je vragen rondom Kiremko. Heb je onze serviceafdeling nodig, of een andere vraag? Stel ‘m gerust via info@kiremko.nl of 0348 475555

Als eerste op de hoogte zijn?

Momenteel werken we hard aan gloednieuwe website. Wil jij erbij zijn als deze live gaat én op de hoogte blijven van andere ontwikkelingen rondom de wereld van Kiremko? Laat dan hier je emailadres achter: